Ahojte Rieškari,  

aj tento rok sme si pre Vás pripravili Deň zo sústredka! Čo to je? Deň zo sústredka je skvelá akcia určená nielen pre starých rieškarov, ale aj pre nových riešiteľov, ktorí nás chcú trošku viac spoznať.

Ukážeme Vám, ako prebieha typický deň na sústredení. Súčasťou akcie bude preto odborný program, napríklad formou matematických prednášok, ale aj neodborný program, čiže netradičné športy, alebo hry pripravené vedúcimi.

Bude sa konať v nedeľu 29.9. v čase od 9:00 do 17:00 na FMFI UK. Vojsť treba fyzikálnym vchodom (mapa). Ak by ste sa chceli zúčastniť, tak vyplňte záväznú prihlášku

Čo si treba priniesť:

preukaz poistenca, oblečenie na šport a zábavu (vrátane nepremokavého a teplého oblečenia), šatku. Taktiež si nezabudnite zbaliť desiatu, olovrant a fľašu s vodou.

Na obed bude možnosť objednať si pizzu z Domino’s Pizza, jedálny lístok si môžete pozrieť na tomto linku. Bude možné, aby sa deti na mieste dohodli aj na spoločnej porcii a polovičnej cene, no nevieme to garantovať. Peniaze za pizzu potom bude treba priniesť v hotovosti, budeme ich zbierať pri príchode spolu s preferovanou pizzou.

Ak by ste mali akékoľvek otázky píšte na katarina.gersova@riesky.sk alebo lukas.lipka@riesky.sk, poprípade telefonicky na číslo +421 949 331 431 (Katarína Gersová).

Tešíme sa na Vás,

Vaši vedúci




Komentáre (0)

  • Žiadne komentáre

Pridaj komentár

Pridať komentár môžeš iba keď si prihlásený!

Prihlásiť sa