Odporúčaný článok

Riešky tábor - Milí naši Rieškari, ako je už zvykom, aj tento rok sme si pre Vás pripravili Letný tábor Riešok. Je to desaťdňová akcia počas ktorej sa zabavíte, niečo naučíte a hlavne … Prejsť na článok

×

Milí naši Rieškari,

ako je už zvykom, aj tento rok sme si pre Vás pripravili Letný tábor Riešok. Je to desaťdňová akcia počas ktorej sa zabavíte, niečo naučíte a hlavne si vytvoríte kopu nových zážitkov s úžasnými ľudmi.

Tábor je určený pre všetkých žiakov druhého stupňa základnej školy a prvákov na strednej škole, ktorých baví matematika. Program preto väčšinou delíme na dve časti - odborný (formou netradičných prednášok a matematických hier) a neodborný (väčšinou je súčasťou tábora istá dejová línia, v rámci ktorej sa hrajú vedúcimi dopredu pripravené hry).

Tento rok sa bude konať 22.-31.8. na Chate Hámor (mapa). Cena za tábor bude 340€. Bližšie informácie môžete nájsť na na tomto linku, prípadne nám môžete napísať na prihlasky@riesky.sk.

Ak by ste sa táboru chceli zúčastniť, tak sa môžete prihlásiť cez tento formulár. Budeme radi, ak ho vyplníte čo najskôr (v prípade naplnenia kapacity budeme brať do úvahy dátum prihlásenia).

Tešíme sa na Vás,
Vaši vedúci

Komentáre (0)

  • Žiadne komentáre

Pridaj komentár

Pridať komentár môžeš iba keď si prihlásený!

Prihlásiť sa