Odporúčaný článok

Riešky tábor - Milí naši Rieškari, ako je už zvykom, aj tento rok sme si pre Vás pripravili Letný tábor Riešok. Je to desaťdňová akcia počas ktorej sa zabavíte, niečo naučíte a hlavne … Prejsť na článok

×

Ahojte Rieškari, či už noví, alebo skúsení!

Ako sa vám darí s príkladmi? Chýba vám už sústredko? Alebo sa vám minulý polrok úplne nedarilo a tesne vám ušla pozvánka? Čo prosím? Niekorí z vás nevedia čo je to sústredko? 

My sme si povedali, že pre všetkých z vás pripravíme akciu, kde si zahráme nejaké sústredkové hry a aktivity a opäť sa pozrieme na matematiku inak ako sme na to zvyknutí v škole😉. Môžete spoznať ďalších riešiteľov Riešok, prípadne sa opäť stretnúť s kamarátmi zo sústrediek😊.

Akcia sa bude konať v nedeľu 18.2. od 14:00 do 17:00 (do 17:30 bude ešte voľný program so spoločenskými hrami a podobne) pravdepodobne na FMFI UK.

Ak sa chcete zúčastniť, poproste rodičov, aby vám najneskôr do stredy 14.2. vyplnili prihlášku. S bližšími informáciami vás potom budeme kontaktovať mailom.

V prípade otázok napíšte, alebo zavolajte Katke Gersovej (katarina.gersova@riesky.sk, +421 949 331 431) alebo Zuzke Trenčanskej (zuzana.trencanska@riesky.sk, + 421 905 222 082)

Tešíme sa na vás kamaráti!

Vaši vedúci 🐭 

Komentáre (0)

  • Žiadne komentáre

Pridaj komentár

Pridať komentár môžeš iba keď si prihlásený!

Prihlásiť sa