Odporúčaný článok

Riešky tábor - Milí naši Rieškari, ako je už zvykom, aj tento rok sme si pre Vás pripravili Letný tábor Riešok. Je to desaťdňová akcia počas ktorej sa zabavíte, niečo naučíte a hlavne … Prejsť na článok

×

Ahojte Rieškari,
november sa nám už pomaly končí. Prichádza december a s ním aj vianočná nálada.

Pre mnohých je každoročnou tradíciou kúpiť si adventný kalendár a každý deň si v ňom nájsť niečo sladké. My sme si  pre vás pripravili niečo ešte lepšie, a to adventný kalendár vo forme logboja. Je plný krátkych logických úloh ako ohrady, stany, mosty...

Každé ráno nájdete na stránke Adventného logboja jednu novú úlohu, a za jej vyriešenie môžete získať 3 body. Ak by ste si s úlohou nevedeli rady, v ďalší deň ku nej bude zverejnená aj nápoveda, a stále sa bude dať odovzdať za 2 body.

Náš adventný kalendár nie je určený len pre Vás riešiteľov, ale pre všetkých, ktorí by sa chceli zapojiť. Ak máte kamaráta, spolužiaka alebo členov rodiny, ktorých by to mohlo zaujímať, tak im určite dajte vedieť. Na zapojenie sa do výsledkovky budete potrebovať účet na stránke, ktorý ak nemáte, zvládnete si ho vytvoriť pár klikmi.


Adventný trojboj Trojstenu a Riešok

Tento Adventný logboj je súčasťou Adventného trojboja Trojstenu a Riešok. Ten obsahuje ešte dve  podobné súťaže, Adventný náboj KMS a Adventný šíp SuŠi.

Vedúci KMS, SuŠi a Riešok si pre vás prichystali jeden matematický príklad, jednu šifru a jednu logickú úlohu na každý deň od 1.12. do 24.12 (a ešte tri bonusové!). Úlohy sú maličké a príjemné ako sladkosti v adventnom kalendári - či nadšenci šifier, milovníci príkladov alebo fanúšikovia logických úloh by ich mali zvládnuť vyriešiť všetky, ale samozrejme si môžete vybrať jednu kategóriu a venovať sa hlavne tej. Deň po zverejnení sa objavia aj nápovedy, takže báť sa nemusia ani začiatočníci.

Vyskúšajte si rôzne druhy hlavolamov, zapojte sa do všetkých troch súťaží a najúspešnejšieho (základo/stredo-školského) účastníka odmeníme aj špeciálnou cenou!

Držíme Vám palce!
Vaši vedúci


Komentáre (0)

  • Žiadne komentáre

Pridaj komentár

Pridať komentár môžeš iba keď si prihlásený!

Prihlásiť sa