Odporúčaný článok

Anketa - Ahoj Rieškar, stalo sa ti niekedy, že si nerozumel zadaniam? Chcel by si v lete prísť na denný tábor? Sú nejaké akcie, ktoré by si chcel, aby sme robili častejšie? … Prejsť na článok

×

Ahojte Ušiaci,

prinášame vám dve super akcie na ktoré sa oplatí prísť - výlet a denný tábor. 


VÝLET

Bude sa konať už budúci týždeň v nedeľu 23.4. Stretávať sa budeme v Parku J.M.Hurbana v Rači o 9:00 a končiť budeme v Račianskom amfiteátri o 17:00, kde si s nami môžete ešte chvíľu posedieť.

Poprechádzame sa po lesoch v Malých Karpatoch, kde bude pre Vás pripravený skvelý program a hlavne sa môžete stretnúť s vašimi kamarátmi.

Ak by ste chceli na výlet prísť môžete vyplniť prihlášku tu a bližšie informácie môžete nájsť tu.


DENNÝ TÁBOR

Ak by ste sa cez leto chceli trochu zabaviť, tak určite príďte na denný tábor. Bude sa konať 24.7.-28.7. na Matfyze. Zažijete plno hier, športov, prednášok, tak ako na sústredku! Na denný tábor môžu prísť už aj žiaci, ktorí ukončili 4. ročník, tak neváhajte a dajte vedieť nielen svojím starším kamarátom, ale aj tým mladším. Na denný tábor sa budete môcť prihlásiť už čoskoro!

Tešíme sa na Vás,

Vaši vedúci

Komentáre (2)

  • Jakub26
    16. apríl 2023 22:08

    Dobrý deň, prosím je plánovaný aj tábor na konci augusta? Ak áno, môžete napísať presný dátum, kedy bude? Ďakujem

  • Danko Vedúci
    17. apríl 2023 00:56

    Ahoj,
    teší nás tvoj záujem o tábor, áno chystáme ho klasicky na posledných 10 dní Augusta. Termín sme už pridali aj na stránku, a ďalšie informácie aj s prihláškou sa na nej objavia onedlho.

    Za vedúcich Danko

Pridaj komentár

Pridať komentár môžeš iba keď si prihlásený!

Prihlásiť sa