Odporúčaný článok

Anketa - Ahoj Rieškar, stalo sa ti niekedy, že si nerozumel zadaniam? Chcel by si v lete prísť na denný tábor? Sú nejaké akcie, ktoré by si chcel, aby sme robili častejšie? … Prejsť na článok

×

Ahojte Rieškari, 
tak ako sa už určite aj Ježiškovi podarilo zhromaždiť všetky darčeky🎁, podarilo sa aj nám dokončiť posledné vzoráky a opraviť posledné riešenia.

Všetky riešenia, ktoré ste odovzdali, teda prešli naši opravovatelia, vysvetlili v nich prípadné chybičky, navrhli zlepšenia a ponúkli rady do budúcna. Všetko si môžete prečítať v komentároch, ktoré nájdete po kliknutí na "Moje riešenia" vpravo hore, alebo aj na tomto linku.

Nudia vás už vianočné rozprávky? Chodia tie isté ako minulý rok? Skúste sa mrknúť na naše vzoráky – často sa tam objavia aj krajšie a elegantnejšie spôsoby riešenia úloh, ktoré vás určite zaujmú. Vzoráky nájdete v časti Seminár - Ročníky -> 25. ročník - Zimná séria - 3. kolo -> Vzorové riešenia, alebo aj tu.

No a na záver výsledkovka – ste jedným zo šťastných účastníkov sústredka, alebo budete dúfať, že niekto má vtedy naplánovanú lyžovačku a pôjdete ako náhradník? Poradie viete nájsť po kliknutí na "Výsledky", ale samozrejme aj tu.

Veríme, že sa vám príklady tretieho kola páčili a že vás komentáre a vzoráky niečo nové naučili. Dajte si teraz chvíľku pauzu od počítania, pozrite si Sám doma alebo pomôžte rodičom s pečením a upratovaním a užite si prázdniny.

Šťastné a Veselé🎄

Za vedúcich

Katka G.🐘

Komentáre (0)

  • Žiadne komentáre

Pridaj komentár

Pridať komentár môžeš iba keď si prihlásený!

Prihlásiť sa