Odporúčaný článok

Anketa - Ahoj Rieškar, stalo sa ti niekedy, že si nerozumel zadaniam? Chcel by si v lete prísť na denný tábor? Sú nejaké akcie, ktoré by si chcel, aby sme robili častejšie? … Prejsť na článok

×

Čaute Rieškari, 

tretie kolo sa už nachádza v cieľovej rovinke, a teda je načase, aby prišla radostná správa, že to druhé je opravené

Konečne má teda každé jedno riešenie svoj komentár, všetky body sú poctivo zapísané vo výsledkovke a okrem toho sú zverejnené aj vzorové riešenia úloh. Čo to bližšie znamená?

Všetky príklady, ktoré ste poslali, si naši vedúci poctivo prečítali a pre vás - riešiteľov - tam vysvetlili prípadné chybičky, navrhli drobné zlepšenia, alebo sa podelili s radami do budúcnosti. Čo prosím? Že také niečo si chcete hneď prečítať? Svoje komentáre k riešeniam nájdene po kliknutí na "Moje riešenia" vpravo hore, alebo aj na tomto linku.

Ak ste za riešenie dostali málo bodíkov a vedúci vás odkázali na vzorák, nájdete ho vľavo, v časti Seminár - Ročníky -> 25. ročník - Zimná séria - 2. kolo -> Vzorové riešenia, alebo aj tu. Oplatí sa však pozrieť si ho, aj v prípade, že ste úlohu vyriešili ľavou zadnou, pretože sa tam často nachádzajú aj alternatívne alebo elegantnejšie spôsoby riešenia, prípadne všeobecné rady, ako by sa podobné úlohy dali riešiť.

No a na záver, keď si pozriem všetky komentáre aj vzoráky, určite ma zaujíma výsledkovka - ako sa s príkladmi popasovali moji kamaráti spolurieškari a koľko bodov podostávali za ktoré úlohy. Poradie viete nájsť po kliknutí na "Výsledky", ale samozrejme aj tu.

Veríme, že sa vám príklady druhého kola páčili a že vás komentáre a vzoráky niečo nové naučili, ale teraz je najdôležitejšie doklepnúť tretie kolo, aby ste boli jednými z 36 riešiteľov🍀, ktorí poputujú na sústredko :)).

Za vedúcich

Katka G.🐻

Komentáre (0)

  • Žiadne komentáre

Pridaj komentár

Pridať komentár môžeš iba keď si prihlásený!

Prihlásiť sa