Odporúčaný článok

Anketa - Ahoj Rieškar, stalo sa ti niekedy, že si nerozumel zadaniam? Chcel by si v lete prísť na denný tábor? Sú nejaké akcie, ktoré by si chcel, aby sme robili častejšie? … Prejsť na článok

×

Milí naši Rieškari,

ako po každom kole, na našej stránke môžete nájsť svoje opravené riešenia, nové vzoráky a výsledkovku po 1. kole zimnej série.

Ak ste o tom ešte nikdy nepočuli, tak vedúci pri bodovaní každého riešenia do neho napíšu komentár, v ktorom si vy - riešitelia - môžete neskôr nájsť čo ste mali dobre, čo by bolo treba lepšie vysvetliť, prípadne, prečo vám niečo na riešení "nefunguje". Tieto riešenia s komentárom môžete nájsť na stránke po prihlásení, v časti hore vpravo po kliknutí na “Moje riešenia” alebo na tomto linku.

Vedúci po každom kole pripravia aj takzvané vzoráky (vzorové riešenia), v ktorých sa dozviete ako elegantne sa dal príklad vyriešiť, prípadne aj aký postup riešenia neodporúčame. Veríme, že si zo vzorákov niečo vezmete, či sa naučíte niečo nové ako sú nejaké triky alebo techniky riešenia. Tak hor sa do čítania! Vzoráky nájdete takto:  vľavo v časti Seminár - Ročníky -> 25. ročník - Zimná séria - 1. kolo -> Vzorové riešenia alebo na tomto linku.

Veríme, že vás zaujíma ako si počíňate v porovaní s ostatnými riešiteľmi a teda, že pozorujete výsledkovku (výsledky). Vo výsledkovke nájdete nielen poradie, ale aj jednotlivé body za príklady. Nájdete ju v časti vľavo po kliknutí na "Výsledky" alebo na tomto linku.

A nezabudnite v ďalších kolách zabojovať o prvých 36 miest, keďže sústredko pre najlepších z vás sa blíži!

Za vedúcich,
Elusq

Komentáre (0)

  • Žiadne komentáre

Pridaj komentár

Pridať komentár môžeš iba keď si prihlásený!

Prihlásiť sa