Odporúčaný článok

Anketa - Ahoj Rieškar, stalo sa ti niekedy, že si nerozumel zadaniam? Chcel by si v lete prísť na denný tábor? Sú nejaké akcie, ktoré by si chcel, aby sme robili častejšie? … Prejsť na článok

×

Milí Ušiaci, rodičia,

vzhľadom na pandémiu koronavíru a jej dopadu na organizovanie hromadných akcií, sme boli nútení zmeniť naše plány na leto. Týka sa to najmä zrušenia denného tábora a odloženia letného sústredenia. Nezúfajte však, vaši vedúci si pre Vás chystajú náhradný online program. Bližšie informácie k jednotlivým akciám:

Letné sústredenie (pôvodne 15.6.-20.6.)
Odmena pre najúspešnejších riešiteľov sa aktuálne odkladá na jeseň. Aktuálne dúfame, že sa ho podarí zorganizovať na konci septembra, prípadne v októbri. Ak by jeho organizácia nebola v tomto roku možná, bude zrušené. Diplomy a ceny za sériu potom odovzdáme na najbližšej akcii, ktorá sa uskutoční.

Denný tábor (pôvodne 1.7.-4.7.)
Zrušený. Význam denného tábora v priebehu školského roku upadá, preto sme sa rozhodli, nepresunúť ho.

Letný tábor Riešok (pôvodne 22.8-31.8.)
Zatiaľ bez zmeny. V priebehu najbližších dní plánujeme začať zisťovať predbežný záujem o tábor. Situáciu budeme naďalej pozorne sledovať a najneskôr na konci júna buď rozpošleme pozvánky tým, ktorí sa predbežne prihlásili, alebo ohlásime jeho zrušenie, ak by situácia nebola priaznivá.

Náhradný program
Odložením sústredenia a zrušením denného tábora sa natiahla doba medzi dvomi akciami na 7 mesiacov. Preto sme sa rozhodli pripraviť si v priebehu leta rôzne online aktivity. Či už by išlo o online prednášky, alebo hry podobné tým na sústredeniach, radi tam uvidíme každého riešiteľa. Bližšie informácie zverejníme v priebehu tohto mesiaca.

Veľa šťastia v sérii a hlavne veľa zdravia želajú
Vaši vedúci.

Komentáre (0)

  • Žiadne komentáre

Pridaj komentár

Pridať komentár môžeš iba keď si prihlásený!

Prihlásiť sa